Καλή σας όρεξη...

Γνωρίστε μας

Το ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ο στέλιος

 

ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2000 από το Γιώργο Μυλωνά και τη Μαρία Νέστωρα. Το ζευγάρι και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες δημιούργησαν ένα μικρό χώρο στη Πολίχνη δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τη τέρψη του καταναλωτή.

Αρχικά, έδωσαν έμφαση στο χειροποίητο σουβλάκι το οποίο τους ανέβασε ιδιαίτερα στις προτιμήσεις του κοινού. Μετέπειτα, ξεχωρίζοντας από τα συνηθισμένα, εισήγαγαν στη γκάμα των εδεσμάτων τους το γύρο στα κάρβουνα ο οποίος είναι ίσως από τα καλύτερα γευστικά και ποιοτικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο χώρο της εστίασης.

Προϊόντα σούβλας όπως ο γύρος, το χοιρινό κοντοσούβλι, το κοτόπουλο κοντοσούβλι, η μπριζόλα σούβλας, το χοιρινό κότσι  καθώς και η ζουμερή πανσέτα, προέρχονται από νωπά, φρέσκα κρέατα δικής τους επεξεργασίας. Όλα τα κρέατα προετοιμάζονται από τους ίδιους με μεράκι, ψήνονται στα κάρβουνα και σερβίρονται χορταστικά στο καταναλωτή.

Η άριστη ποιότητα του κρέατος, σε συνδυασμό με τη σωστή χρήση μπαχαρικών καθώς και την εμπειρία του ψησίματος, δημιουργούν μία εκλεπτυσμένη γεύση, η οποία έχει καθιερώσει το ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ για 15 συναπτά έτη στη περιοχή της Πολίχνης και όχι μόνο…

Με βασικό λοιπόν γνώμονα τη «δια στόματος» διαφήμιση, ο Στέλιος και η Βασιλική, παιδιά του Γιώργου και της Μαρίας, συνεχιστές της επιχείρησης, λειτουργούν ακόμη και σήμερα με την ίδια νοοτροπία και διάθεση που τους εδραίωσε τόσα χρόνια.

Με τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου χώρου ακριβώς δίπλα στο ήδη υπάρχον μαγαζί, το ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ο στέλιος» ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις διαχρονικά λαχταριστές γεύσεις στο ανανεωμένο περιβάλλον του.